Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.


Saxion Hogeschool:  Verhuur.
Evenement voor de Koningin


Talk & Vision: Installaties.
Verscheidene projecten


ACE Group: Ondersteuning.
Live event op meerdere locaties


Benecke: Verhuur.
Opzet diversen telereviews.


Serious Request: Webcasting
24/7 Live streaming

 

Projecten

Door de jaren heen heeft AVC vele indrukwekkende projecten uitgevoerd. Of het nu gaat om een wereldwijde conferentie of een indrukwekkende demonstratie voor de Konigin bij haar bezoek aan Apeldoorn. Veel opdrachten zijn zogenaamde turn-key projecten, waarbij AVC alle zorg van de opdrachtgever overneemt en er voor zorgt dat alles tot in de details is verzorgd en vlekkeloos verloopt. 

Klik op het logo rechts voor meer informatie.