Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Standaard Installatie

AVC verzorgt wereldwijd de professionele installatie van videoconference  oplossingen. Een standaard installatie bestaat uit:

• Inventarisatie van netwerk en
   mogelijkheden
• Installatieplanning
• Fysieke installatie
• Configuratie en programmeren
• Testen apparatuur en netwerk
• Overdracht

Installatie & Onderhoud

Het opzetten van een videoconference is geen sinecure. Er komt veel techniek bij kijken en de organisatie is net zo’n grote uitdaging als het opzetten van het systeem. Wie een eigen faciliteit wil inrichten is bij AVC aan het juiste adres. Wij leveren een totaal pakket aan voorzieningen en producten die wij naadloos integreren in één systeemomgeving. Wij zijn erop gericht om u zorgeloos en efficiënt gebruik te laten maken van uw videoconference-omgeving. Daarbij richten wij ons op:

Complete installatie:
Alle aspecten van de implementatie, zoals systeemtests en het wegwijs maken, inwerken en begeleiden van gebruikers.

Onderhoud:
AVC biedt u alles wat u nodig heeft om de apparatuur in optimale staat te houden, zoals on-site service, vervanging van onderdelen, reparatie en het verhelpen van storingen.

Technische ondersteuning:
AVC is 24/7 beschikbaar om prompt in actie te komen.