Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Voordelen

Als er geen beeld nodig is bij de teleconferencing, dan is audioconferencing een uitstekende oplossing. De conferentietelefoons die AVC gebruikt leveren buitengewone spraakkwaliteit, waardoor de teleconference de kwaliteit krijgt van een normaal face-to-face gesprek.
Verder kent audioconferencing van AVC de volgende voordelen:

• Besparing op de bedrijfskosten
• Eenvoudig in gebruik
• Geen vaste maandelijkse kosten
• Betalen per minuut

 

Audioconferencing apparatuur

Audioconferencing is een goed alternatief als het beeld tijdens een vergadering niet nodig is en als de luidspreker van de telefoon onvoldoende kwaliteit biedt. De Polycom Soundstation-systemen die AVC inzet, bieden voldoende kwaliteit om gemakkelijk, snel en doelmatig te vergaderen. De systemen zijn zeer geschikt voor bijeenkomsten tot maximaal 10 personen.

Ook grotere groepen

Wanneer u met meerdere locaties wilt vergaderen biedt onze brugservice uitkomst (zie ook de informatie onder ´diensten’ ). Mocht u met meer dan 10 deelnemers per locatie wereldwijd willen vergaderen, dan is dat geen enkel probleem: tot 100 personen is makkelijk te accommoderen. AVC heeft systemen beschikbaar die geschikt zijn voor een nog groter aantal deelnemers.

De vraag naar teleconferenties met partners, verkopers, telewerkers etc. neemt flink toe, en daarmee ook de vraag naar de hoogste kwaliteit en glaszuivere verbindingen. Daarom maakt AVC gebruik van conferentietelefoons van Polycom, die zorgen voor heldere en productieve conferences.