Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Videocenter streams

Wie prachtige video wil en kristalheldere audio is bij AVC aan het juiste adres. De op LifeSize technologie gebaseerde oplossing werkt in elke IP-omgeving en elk IP-netwerk, kan naadloos in iedere gewenste omgeving worden geïntegreerd en is dus toegankelijk voor velen waar ook ter wereld, via welk device dan ook.

AVC videocenter

AVC maakt gebruik van de Videocenter oplossing van LifeSize voor het life streamen, opnemen en de automatische publicatie van HD video. Alles met één druk op de knop. Dit innovatieve systeem kan tot duizend gelijktijdige streams aan en 500 gelijktijdige on-demand streams.

Fenomenale kwaliteit

In de meeste gevallen zal het geen probleem zijn om 1 Mbps over een openbare internetverbinding voor het streamen te gebruiken – deze bandbreedte is overal ter wereld ruim beschikbaar, relatief goedkoop en levert een fenomenale videokwaliteit in HD op. Maar zelfs bij 384Kbps wordt door AVC al kabeltelevisiekwaliteit bereikt - wat nog altijd een stuk beter is dan traditionele videoconferencing. Veel corporate klanten van AVC beschikken over een QoS (Quality of Service) netwerk, maar de technologie die AVC toepast vereist dat zeker niet.