Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Studioverhuur

In Zeewolde bestaat de mogelijkheid om een vergaderruimte te huren die voorzien is van de modernste videoconferencing apparatuur. Mocht u niet beschikken over eigen faciliteiten, dan kunt u op die manier toch een videoconference opzetten of er aan deelnemen, zonder dat u zelf hoeft te investeren in de apparatuur. Dit is een ideale oplossing indien er jaarlijks slechts een klein aantal videoconferencingsessies wordt gehouden of indien er wegens calamiteiten of overmacht (denk aan weersomstandigheden of verkeerschaos) niet gereisd kan worden.

AVC is een actief deelnemer in het wereldwijde netwerk van videoconferencing studio's. Daarom bent u er van verzekerd dat u met vrijwel iedere locatie in de wereld kunt vergaderen of presentaties kunt geven. De AVC studio is voorzien van de nieuwste apparatuur van Polycom en LifeSize High Definition Videoconferencing apparatuur. De studio is geschikt voor groepen tot ca. 6 personen.