Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

State-of-the-art

Of het nu gaat om een projectiescherm, een beamer of een geluidsinstallatie, AVC biedt altijd hoogwaardige state-of-the-art producten, vanzelfsprekend tegen de scherpste huurprijs. Bovendien krijgt u de bekende 24/7 service van AVC, waarbij de nadruk ligt op snelheid, persoonlijke benadering, kwaliteit en professionaliteit. De apparatuur van AVC wordt ingezet voor uiteenlopende gebeurtenissen; van productpresentatie, tot vergadering en van beurs tot muziekevenement.

Audio visuele apparatuur

Naast het verhuren van videoconference apparatuur voorziet AVC ook in diverse presentatiemiddelen om evenementen, bijeenkomsten of presentaties tot een succes te maken. Daarbij biedt AVC ook de professionele ondersteuning, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de aansluiting op uw bestaande apparatuur of de juiste werking van de apparatuur.

Audioverhuur

AVC biedt diverse geluidinstallaties aan zowel voor kleine als grote groepen en zowel voor gebruik binnen als buiten: professionele speakers, draadloze microfoons, vergadertelefoons, etc.

Videoverhuur

Het aanbod van AVC is omvangrijk: van beamers tot projectieschermen en van lcd schermen op statief tot camera’s en camera regievoorzieningen.

Presentatiemiddelen

Met de apparatuur van AVC is uw presentatie tot in de puntjes verzorgd. Ook hier is het aanbod ruim. Wat te denken van moderne lichtsets, laptops of de nieuwste smartboards, etc.?