Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Videoconferencing apparatuur

High Definition

High Definition (HD) is algemeen de standaard geworden en daarom zet ook AVC hierop in met een reeks endpoint systemen afkomstig van gerenommeerde fabrikanten zoals Tandberg/Cisco, Polycom en Lifesize.

Tandberg  Polycom  LifeSize 

AVC is hierdoor in staat om verschillende mogelijkheden aan te bieden, waaronder multipoint voorzieningen, data en video share, en altijd met de allerlaatste software updates!

Desktop videoconference solutions

Waar er geen mogelijkheden zijn om een videoconference endpoint systeem te plaatsen kan AVC ook voorzien in de verhuur van diverse mogelijkheden voor bijvoorbeeld tijdelijke desktop video conference, die de klant ook op zijn laptop kan gebruiken.