Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Voordeel

AVC richt zich op de verkoop van professionele audio-visuele apparatuur van vele bekende merken. In ons advies blijven we ons richten op de wensen van de gebruiker die verder kan rekenen op goede after-sales ondersteuning en jarenlange service. Voor ons is een goed persoonlijk advies belangrijk; de toepassingsmogelijkheid van de apparatuur die wij adviseren dient altijd aan de verwachtingen van de klant te voldoen.

Verkoop en Advies

AVC denkt graag met u mee over de aanschaf van een videoconference systeem.

De aanschaf van een videoconference systeem is voor velen een flinke investering en AVC is bereid u te begeleiden in het koopproces en eventueel de implementatie van videoconference binnen uw organisatie.

Wanneer u hier meer informatie over wilt ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op.