Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Voordelen van een tijdelijke Audio Conferentie oplossing

Besparen op uw bedrijfskosten
Eenvoudig in gebruik
Geen vaste maandelijkse kosten
Betalen per minuut

Telefonisch vergaderen

AVC kan telefonische vergaderingen organiseren waarbij meerdere partijen tot wel 100 personen met meerdere locaties wereldwijd tegelijk kunnen vergaderen. Dat gebeurt met een telefoon voor enkele personen (bijvoorbeeld met het Polycom Soundstation) of door middel van Audio Conference apparatuur voor grotere groepen. Telefonische vergaderingen van AVC zijn bij uitstek geschikt voor telemeetings waarbij beeld niet van belang is, zoals persconferenties.