Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Tijdelijke voorzieningen

Bij calamiteiten en rampen kan videoconferencing uitkomst bieden om de centrale hulpverlening te bevorderen en de coördinatie te stroomlijnen. Op afgelegen plaatsen of op plaatsen waar geen netwerkvoorzieningen beschikbaar zijn, brengt AVC de verbindingen tot stand doormiddel van 3G mobiele technologie.

Tijdelijke netwerken

Zijn de video- en netwerkvoorzieningen op locatie niet aanwezig of onvolledig? Wij zorgen voor de professionele en veilige werking, leggen tijdelijke internetverbindingen aan en zetten zo nodig draadloos breedband in.

Gateway

De AVC Gateway maakt het mogelijk om via ISDN verbindingen met IP-netwerken te maken. Ook al verschillen de netwerken per locatie, met behulp van de Gateway-voorziening kan men probleemloos met elkaar communiceren.

Snel inzetbaar

Zowel in binnen- als buitenland staat AVC voor u klaar op elke deelnemende vestiging. Advies, techniek en uitvoering kunt u met een gerust hart aan AVC toevertrouwen. Vanzelfsprekend wordt ook de opbouw en de demontage voor u geregeld. AVC kan de voorzieningen leveren en snel met gebruik van de beschikbare middelen een centrale video commandopost inrichten. Voor hulpdiensten en overheid beschikt AVC over snel inzetbare apparatuur.