Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

• Veiligheid gegarandeerd

AVC biedt complete firewall en Firewall Traversal oplossingen aan. Ze zijn naadloos in bestaande infrastructuren te integreren en maken veilige multipoint verbindingen tussen bedrijfsnetwerken en locaties op afstand mogelijk.

 

Firewall Traversal

Bij videoconferentie staat veiligheid en toegankelijkheid natuurlijk voorop. Omdat er met externe partijen gecommuniceerd wordt, dient de toegang optimaal te zijn, waarbij kwaadwilligen buiten de deur gehouden dienen te worden. Een optimale afscherming van de videoconferentie realiseert AVC met firewalls.

Voor een goed verloop van de videoconferentie moet altijd een groot aantal poorten open blijven en dat brengt veiligheidsrisico’s met zich mee. Standaard firewalls kunnen hier niet goed mee omgaan. Daarom zet AVC Firewall Traversal in dat specifiek is ontwikkeld voor videoconferentie.

Deze intelligente firewalls zijn in staat om alleen bekende interne en externe partijen toegang te verlenen tot het videonetwerk Zodoende vormt Firewall Traversal een essentieel onderdeel van de netwerkveiligheid en biedt het de mogelijkheid om met gebruik van bestaande (IP) middelen een veilige voortgang van de videoconferentie te garanderen.