Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures bij AVC. Maar wij zijn altijd geďnteresseerd in gemotiveerde belangstelling. U kunt uw open sollicitatie sturen naar: info@avc-eu.com

Werken bij AVC

AVC is een ambitieus bedrijf. Dat steken wij niet onder stoelen of banken. De focus van AVC is altijd gericht op de klant, wij willen de klant professioneel van dienst zijn en besteden daarom de grootst mogelijke aandacht aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wij zijn innovatief en zijn voortdurend op zoek naar verdere verbeteringen. Dat vraagt nogal wat van onze werknemers. Altijd topkwaliteit, altijd het onmogelijke mogelijk maken, onder wisselende omstandigheden, in binnen- en buitenland. Onze medewerkers gaan die uitdaging met plezier aan want het zijn goed opgeleide professionals, die het klappen van de zweep kennen.

En daar staat natuurlijk ook wat tegenover. Goede arbeidsvoorwaarden uiteraard, en je krijgt de ruimte om nieuwe initiatieven te ontplooien. Je krijgt de kans om je eigen talenten verder te ontwikkelen,  want wij spelen in op de wensen van onze medewerkers en blijven voortdurend investeren in het talent van onze mensen. Zó kunnen wij onze gezamenlijke ambitie op een hoger niveau brengen.