Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Voordelen

ē Bereik

Omdat u via het internet uitzendt, heeft u wereldwijd bereik. U bereikt iedereen die over een internetaansluiting beschikt!

ē Lage kosten

Er zijn op locatie nauwelijks aansluitkosten. Ook bespaart u op reiskosten want de deelnemers hoeven niet fysiek aanwezig te zijn.

ē Laagdrempelig

Er zijn geen grote investeringen noodzakelijk. De plug & play webcasting van AVC is professioneel, van hoge kwaliteit en in alle gevallen maatwerk.

 

Webcasting

Met webcasting van AVC kunt u live het geluid en beeld van een evenement of een presentatie uitzenden via het internet. Dat betekent dat online -  anytime, anywhere - publiek op vele locaties wereldwijd bereikt kan worden. Onze webcasting leent zich uitstekend  voor de online communicatie (webcasts, webinars, online seminars) rondom evenementen en gebeurtenissen waarbij het interactieve element van belang is. Met deze relatief voordelige communicatievorm kunt u veel efficiŽnter dan voorheen uw boodschap kwijt. Bovendien leent webcasting zich daardoor goed om live de meningen peilen, vragen te stellen of enquetes te houden.

Vernieuwend en efficiŽnt

Webcasting van AVC is een vernieuwende en efficiŽnte manier van communiceren. U zendt het beeld en geluid rechtstreeks uit waardoor u iedere gewenste doelgroep die over een internetaansluiting beschikt kunt bereiken. Of het nu uw personeel betreft, de pers, uw aandeelhouders, uw sales mensen of uw dealerorganisatie, om enkele van de vele voorbeelden te noemen. Webcasting van AVC is ook goed in te zetten voor (sales)trainingen of om grote groepen mensen gelijktijdig van de dezelfde informatie te voorzien.