Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Wat is videoconferencing?

Videoconferencing maakt het voor u mogelijk om interactief te vergaderen. Hiervoor hoeft u de deur niet meer uit. U kunt van videoconferencing gebruikmaken op kantoor, thuis of onderweg. Het wordt eenvoudig om een persoon of een groep mensen op uiteenlopende locaties bij uw vergadering, presentatie of evenement te betrekken. Videoconferencing is niet nieuw, maar door de opkomst van snelle en verbeterde verbindingsmogelijkheden heeft deze vorm van modern vergaderen en presenteren aan populariteit gewonnen; steeds meer ondernemers, bedrijven en instellingen de vele voordelen van deze inmiddels volwassen vorm van communiceren.

Effectief en kostenbesparend

Videoconferencing is effectief en werkt kostenbesparend. Je kunt in één keer meerdere personen of groepen gelijktijdig informeren met de zelfde boodschap.In tegenstelling tot wat wel eens gedacht wordt, is videoconferencing niet alleen voordelig voor multinationals. Videoconferencing loont ook voor het MKB: het levert alle voordelen op van telefonisch overleg, maar voegt er iets aan toe; de onmiskenbare kracht van het beeld. Deze vorm van overleg benadert dan ook het meest die van een echte ontmoeting.