Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Contact

Bezoekadres:
Marconiweg 1
3899 BR Zeewolde

T +31 (0) 36 522 05 11
F +31 (0) 36 522 69 82

Postadres:
Postbus 1109
3840 BC Harderwijk

Kvk Nr : 50284436
Btw Nr : NL 199867410B01

Routebeschrijving

Vragen staat vrij

Nieuwsgierig op welke manier AVC s videoconferentieservice uw communicatie kan verbeteren en hoe u daarmee gelijktijdig uw kosten omlaag brengt? Neem dan contact met ons op en laat u door ons vrijblijvend informeren. Wij verzorgen graag een demonstratie en kunnen u vlot voorrekenen wat de kosten zijn.

Contactformulier:

Naam:  *
Organisatie:
Telefoon:
E-mail adres:    *
Vraag:  *

* verplicht veld