Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Focus

Persoonlijk contact

U heeft altijd een vertrouwd aanspreekpunt, wat de communicatie bevordert. U kunt 24/7 bij AVC terecht voor uw vragen en opdrachten.

Persoonlijke aandacht

Voor ons is het essentieel om goed in contact te staan met onze klanten, want wij zijn er van overtuigd dat dit de toegevoegde waarde biedt die de klant waardeert. Persoonlijke aandacht is de basis waarop wij de goede relatie met onze klanten bouwen.

Duurzame relaties

Wij willen dat onze klanten 100% tevreden zijn. Daarbij streven wij naar duurzame relaties met hen en onze zakelijke en maatschappelijke relaties.

Klanten

Bij AVC staat het persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel. Daarom is AVC een klantgerichte organisatie, waarin de klant centraal staat. AVC doet er alles aan om de klant beter te leren kennen, goed te weten wat de wensen en behoeften zijn, zodat de klant altijd krijgt wat hij nodig heeft en van AVC verwacht.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en streven voortdurend naar een grote tevredenheid bij onze klanten. Wij werken constant aan de verbetering van de kwaliteit van onze diensten. Dat vertaalt zich weer naar tevreden en loyale klanten, die jaar-in-jaar uit kunnen blijven vertrouwen op de mensen en diensten van AVC.