Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Technische ondersteuning

Zowel in binnen- als buitenland staat AVC voor u klaar op elke deelnemende vestiging. Advies, techniek en uitvoering kunt u met een gerust hart aan AVC toevertrouwen. Vanzelfsprekend wordt ook de opbouw en de demontage voor u geregeld.

Diensten

Het AVC-team van goed opgeleide en getrainde professionals biedt wereldwijd ondersteuning waardoor ieder live evenement een succes wordt. Door jarenlange ervaring zijn zij bekend met het verzorgen van live videoconference evenementen, waarbij zij de kennis en ervaring hebben om op elk gewenst live evenement de juiste toepassingen te bieden.

Fingerspitzen

Naast de nodige kennis en ervaring heeft AVC het fingerspitzengefühl om elk gewenst merk en type videoconferentiesysteem te installeren. Wanneer u overweegt een videoconferentiesysteem aan te schaffen, bieden wij u, naast verhuur ook de mogelijkheid de installatie van het systeem te verzorgen. Het AVC-team staat garant voor een succesvolle implementatie van videoconferencing binnen uw organisatie of onderneming. Na elke installatie wordt het systeem grondig getest en verzorgt AVC de training in de bediening van het systeem. Heeft u problemen met uw videoconference producten? AVC staat u graag bij om hier eens naar te kijken en met u te overleggen over de mogelijkheden om tot een oplossing te komen.