Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Voordelen

• Hoogste kwaliteit

U bent verzekerd van de allerbeste kwaliteit in videoconferencing, zowel beeld als geluid. De snelste verbindingen, de nieuwste technieken en hoogwaardige systemen.

• Lage kosten en flexibiiteit

U bepaalt zelf de tijdsduur. Dat kan een dag zijn, of een heel jaar. Daarbij profiteert u van de scherpe tarieven van AVC.

• Kennis en ervaring

AVC heeft jarenlange ervaring en kennis van de modernste technieken. Het team van specialisten staat 24/7 klaar voor het plannen, coördineren en uitvoeren van uw project, waar ook ter wereld.

 

Verhuur

AVC is dé specialist in het verhuren en installeren van videoconferencing apparatuur. Wereldwijd maken wij het mogelijk om gelijktijdige interactieve verbindingen tot stand te brengen.

Totaaloplossingen voor videoconferencing

AVC biedt u totaaloplossingen. U kunt voor het gehele traject van A tot Z bij ons terecht. Altijd staat daarbij de wens en behoefte van de klant voorop. AVC doet voor u de projectvoorbereiding, planning, coördinatie en levert u daarbij alle benodigde audiovisuele presentatiemiddelen en diensten. Indien er geen netwerkaansluitingen op locatie aanwezig zijn, kan AVC voorzien in tijdelijke ISDN-, 3G- of internetverbindingen.

Ook video- en audioapparatuur.

Wij bieden u kwalitatief hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs. Wij denken met u mee, adviseren u en bieden u technische ondersteuning. Onze apparatuur wordt ingezet op congressen, bij presentaties, tijdens evenementen en bij telefonische conferenties. Audioconferencing is een goed alternatief als het beeld tijdens een vergadering niet noodzakelijk wordt geacht en als de luidspreker van de telefoon onvoldoende kwaliteit biedt.