Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Over AVC

AVC is d specialist in het verhuren en installeren van videoconferencing apparatuur en het realiseren van videoconferencing. Wereldwijd maken wij het mogelijk om gelijktijdige interactieve verbindingen tot stand te brengen. Vanuit n naar meerdere locaties tegelijk voor kleine en grote groepen. AVC is de partner bij uitstek met de kennis, ervaring en apparatuur om probleemloos elke opdracht tot een succes te maken!

Voor de advisering over- en de realisatie van uw vergaderingen, presentaties, trainingen of evenementen op afstand is AVC uw betrouwbare partner. Mede door samenwerking met toonaangevende audio visuele specialisten, kunnen wij u een totaalpakket aanbieden met alle benodigde audiovisuele (rand)apparatuur, (mobiele)netwerkvoorzieningen, webcasting en multi-point verbindingen, firewall toepassingen, etc.

AVC schikt zich geheel naar de wensen van de klant. Of het nu gaat om faciliteiten voor een paar uur, een evenement van n dag of huur voor een langere periode. Ook bij aankoop van videoconference apparatuur staan wij u graag terzijde met advies.AVCs grondige voorbereiding, degelijk installatiewerk en technische ondersteuning zijn de peilers onder uw succes.