Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

Een voorbeeld van de nieuwe
huisstijl: de vernieuwde flyer. 

Meer nieuws van AVC
 

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

Zeewolde, 9 juli 2012 – AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid. AVC realiseert vanuit Zeewolde in de gehele wereld professionele videoconferencing voor veelal grote organisaties en instellingen. Die zogeheten corporate focus komt tot uitdrukking in de nieuwe huisstijl. Het meest in het oog springt de website, die nu een perfecte balans biedt tussen zakelijkheid en creativiteit.

Wereldwijd

AVC is dé specialist in het verhuren en installeren van videoconferencing apparatuur en het realiseren van videoconferencing, door middel van verhuur, advies en volledige realisatie. Directeur Jeffry Jaspers zegt: “Wereldwijd maken wij het mogelijk om gelijktijdige interactieve verbindingen tot stand te brengen. Vanuit één naar meerdere locaties tegelijk voor kleine en grote groepen. Wij zijn partners bij uitstek met de kennis, ervaring en de apparatuur om probleemloos elke videoconferencing waar ook ter wereld tot een succes te maken!”

Totaalpakket

AVC biedt wereldwijd een totaalpakket aan en realiseert alle faciliteiten om videoconferencing mogelijk te maken. In Zeewolde beschikt de videospecialist over een eigen, moderne studio die snel inzetbaar is en gebruikt wordt door bedrijven en instellingen die niet zelf over zo’n videofaciliteit beschikken.

Kernbegrippen

De nieuwe propositie van AVC legt krachtig de nadruk op de verhuur van faciliteiten en apparatuur. Daarbij zijn de kernbegrippen: ‘kwaliteit’, ‘persoonlijke aandacht’, ‘flexibiliteit’ en ‘kennis en ervaring’. “Wij moeten ons ten opzichte van grote partijen duidelijk positioneren. Naast vanzelfsprekende zaken als kwaliteit en ervaring, zijn het vooral flexibiliteit en persoonlijke aandacht die ons van de grote partijen onderscheiden. We constateren dan ook dat meer-en-meer (internationale)partijen de overstap naar AVC maken en daar zijn wij natuurlijk erg blij om!”, zegt Jeffry Jaspers.