Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is over een afstand communiceren in beeld en geluid tussen twee of meerdere locaties. Door de opkomst van internet en snelle breedbandverbindingen is het fenomeen videoconferencing de laatste jaren erg populair geworden.

Nieuws

AVC HD tracking camera

Profiteer van de unieke AVC HD Tracking camera. De HD tracking camera kenmerkt zich door de State of the Art techniek voor track en trace.

AVC sponsor van Serious Request

Serious Request Zeewolde, werd van 20 tot en met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde uitgezonden. De programma's waren ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat de verrichtingen van de DJ`s en hun gasten rechtstreeks te volgen waren.

Nieuwe huisstijl AVC Audio Video Communicatie

AVC Audio Video Communicatie uit Zeewolde introduceert vandaag een nieuwe huisstijl en een nieuwe propositie. Vooral de ontwikkelingen op het terrein van videoconferencing gaan de laatste tijd erg hard, waardoor de organisatie uit haar jasje is gegroeid.

In het Glazen Huis in Zeewolde 
werd een AVC studio ingericht, om de  
live streaming 27/7 te ondersteunen.

Meer nieuws van AVC
 

AVC sponsor van Serious Request 2013

Serious Request Zeewolde, dat van 20 tot met 24 december vanuit het Glazen Huis aan de Raadhuisstraat te Zeewolde werd uitgezonden, was ook live te volgen op het web. Via de website www.glazenhuiszeewolde.nl zorgde een live streaming video van AVC er voor dat verrichtingen van de DJ's en hun gasten rechtstreeks te volgen waren. Dit was mogelijk gemaakt door de  Zeewoldense communicatiespecialist AVC Audio Video Communicatie.

Lokale Omroep Zeewolde steunde de landelijke actie Serioues Request waarmee zoveel mogelijk geld werd opgehaald voor het Rode Kruis om wereldwijd de babysterfte tegen te gaan. De actie in Zeewolde leverdere ruim 12.000 euro op.

"Wij zijn er trots op dat we het Serious Request initiatief in Zeewolde op deze manier konden steunen", zegt AVC-directeur/eigenaar Jeffry Jaspers. "Met onze live streaming boden wij iedereen gedurende 4 dagen 24 uur per dag de mogelijkheid om via het internet bij de gebeurtenissen in het Glazen Huis aanwezig te zijn."